Детска фотосесия в студио

Ежедневно комуникираме с деца и ги наблюдаваме как всяка дума се изписва на лицата им. Правят толкова спонтанни и мили физиономии и жестове. Затова се опитваме да уловим в кадър непринудения начин, по който се държат.

Времето лети толкова бързо и тези моменти избледняват, но Вие може да ги запазите завинаги с детска фотосесия в студио при нас.

Детска фотосесия в студио е един удобен начин да си подарите не само положителна емоция от заснемането, но и да си я запечатате като спомен в семейния албум.

Ако желаете професионални снимки на Вашето дете, е необходимо да се свържете с нас, за да уговорим удобни за вас ден и час. За фотосесията трябва да подготвите 2-3 тоалета на детето, може и любима играчка.
Детска фотосесия в студио гр Варна

Предлагаме детска фотосесия за вашите деца с различни декори, за различни поводи. В фотостудиото ни ще уловим най-прекрасните мигове и усмивки на децата Ви.
Направете запитване за дата и час в контактната ни форма или на посочените телефони за връзка.
Детска фотосесия Парти тайм 
Заснемаме детска фотосесия за вашите деца  за различни поводи в фотостудиото ни в гр.Варна. Темите и поводите за снимки са различни , може да бъдат предварително уговорени. Ние ще уловим най-прекрасните мигове и усмивки на вашите деца.
Направете запитване за дата и час в контактната ни форма или на посочените телефони за връзка
Детски рожден ден в фотостудио гр.Варна 

Докато снимаме, целта ни е да уловим емоцията и да я пресъздадем с помоща на светлината и фотоапарата.
Стараем се да създадем комфортна среда на нашите малки клиенти и да направим едно незабравимо изживаване така , че малките ни приятелчета отново да искат да ни посетят.
Детска фотосесия в студио 

Фотосесия за деца е  един удобен начин да си подарите не само положителна емоция от заснемането, но и да си я запечатате като спомен в семейния албум.
Детски рожден ден в нашето фотостудио Интерфото гр.Варна
Ако желаете да имате професионални снимки на Вашето дете, добре е то да е във фотостудио  оборудвано с добра техника и аранжирано добре , така че да предразположи вашето дете за да запечатаме красивия момент. Необходимо е да се свържете с нас, за да уговорим удобни за вас ден и час. За фотосесията трябва да подготвите 2-3 тоалета на детето, може и любима играчка.
Детска фотосесия може да бъде
Разделили сме Фотосесия - ПАКЕТ "60 минути ", в който пакет Получавате:
+ 20 броя обработени снимки 
+ 1 снимка формат А3 или 2 снимки формат А4
+ 10 снимки на хартия -10x15 формат гланц или мат
Продължителността на заснемането е  60 мин.
или ​Фотосесия - ПАКЕТ " 30 минути ", в който пакет Получавате:
+10 броя обработени снимки 
+1 снимка формат А3 или 2 снимки формат А4
+ 5 снимки на хартия -10x15 формат гланц или мат
Продължителността на заснемане е  30 минути.