Бизнес фотосесия

Бизнес фотосесия
 
Всеки бизнес има нужда от добро представяне. Един от най-успешните варианти е чрез професионално заснета бизнес фотосесия.
 
Фотостудио ИнтерФото Варна предлага професионално заснемане на бизнес портрет, професионални снимки за CV, за фирмени сайтове и социални мрежи. Ние ще Ви помогнем да представите себе си и бизнеса си в най-добрата светлина.
 
Можете да ни се доверите за индивидуални бизнес портрети или групови портрети в студиото ни, в офиса, фирмата Ви или на друго избрано от Вас място. За представителен бизнес портрет е необходимо подходящо делово облекло в зависимост от сферата на дейност. За мъжете - костюм с или без вратовръзка или ако бизнесът позволява – по-свободно облекло. За жените - делово облекло, съчетано със семпли и малки бижута, които не отвличат внимание от лицето.
 
За големи фирми предлагаме и корпоративна фотосесия, включваща корпоративни портрети, групови снимки на екипа, снимки на работните помещения, сградите, складовете и т.н. Може да се възползвате и от 360 градусова фотография на сгради, помещения и продукти. Част от нашата специална оферта е и изработка на сайт на фирмата или бизнеса.
 
Доверете се на фотостудио ИнтерФото и ние ще ви помогнем да реализирате една успешна презентация на Вашия бизнес