Бизнес пакети

БИЗНЕС ПАКЕТ ВКЛЮЧВА ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ЗА ХОТЕЛ И РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ !
Ние ще ви направим професионални снимки на вашия хотел и ще ви предложим уеб сайт който да отговаря на критериите за хотели . Уеб сайт който бързо и лесно да може да попълните. И към всичко това може да предложим попълване на сайта и оптимизиране. Повече за изработката на сайт и реклама може да видите  ТУК.
Може да направите запитване за индивидуална оферта за вашия бизнес. Изготвяме оферта специално за вас като се съобразяваме с изцяло с вашия бизнес.
БИЗНЕС ПАКЕТ ВКЛЮЧВА ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН И РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ !
Ние ви предлагаме професионални снимки на вашите продукти, те могат да бъдат заснети както в студиото ни на бял и цветен фон така те могат да бъдат и външни снимки. Вашите снимки могат да бъдат с модел и без модел. Към всичко това ви предлагаме и уеб сайт с красива визия и с нужните категории  и филтри за един работещ онлайн магазин. И това не е всичко към по горе изброените неща  ,можем да ви помогнем с попълването на сайта и с добри съвети за успешна реклама. Освен съветите ако желаете може да ви направим и пълна оптимизация на вашият нов сайт. Повече за изработката на сайт и реклама може да видите ТУК.
Може да направите запитване за индивидуална оферта за вашия бизнес. Изготвяме оферта специално за вас като се съобразяваме с изцяло с вашия бизнес и продуктите които предлагате.
БИЗНЕС ПАКЕТ ВКЛЮЧВА ИЗРАБОТКА НА КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ И РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ !
Предлагаме професионални снимки на вашия бизнес заснети в различни условия. Можем да предложим снимки за вашия персонал, мениджърски екип. Снимки на вашия бизнес , като правим заснемане с дрон, видео заснемане , професионално заснемане в нашето студио на фон за който се разбираме предварително .Снимките могат да бъдат и на място във вашата сграда, офис, цех, на открито и други.
Корпоративен уеб сайт който предлагаме е в няколко различни дизайна, имате опция да си смените дизайна и цветовия фон с един клик. Попълването и администрирането на уеб сайта става бързо и лесно . 
Оптимизация и реклама на вашия нов сайт.
Повече за изработка на Корпоративен уеб сайт и реклама може да видите ТУК.